Cel mai mare companie de afiliere din Romania alaturi de noi.Afla cine sunt

download

Deschidem seria programelor din decembrie cu o campanie umanitara, pe care 2Parale o sustine cu drag, benevol. Asociatia “Salveaza o inima” a deschis un magazin online cu produse pentru copii, creat in scop caritabil, in ideea de a reusi construirea Asezamantului Social-Educational “Sfantul Efrem cel Nou”. Fiecare afiliat poate contribui prin promovarea acestor produse. Drept rasplata pentru implicarea lui, asociatia va oferi simbolic fiecarui afiliat bratara ”Impreuna pentru cei mici”.

 

Asociatia “Salveaza o inima” infiintata la sfarsitul anului 2012 pe data de 14 decembrie, își dorește să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

REALIZARI
– am deschis primul magazine online in scop caritabil din Romania cu produse pentru copii (www.salveazaoinima.ro)
-7 evenimente caritabile intr-un an de zile;
-fonduri stranse in valoare de peste 50.000 de euro;
-13 campanii umanitare cu rezultate excelente;

DE CE SA NE PROMOVATI?
Suntem siguri numai prin unitate si transparenta pe care am oferit-o am indeplinit vise,am daruit speranta si am daruit vindecare acolo unde era nevoie. Nu este nevoie sa oferim sume fabuloase, ci sa ne unim fortele si sa daruim fiecare cate un pic din picul nostru. Ganditi-va cum ar fi daca in momentul in care ii cumparati un carucior sau un patut copilului vostru si un alt copil nevoias se bucura odata cu voi.

Prin cumpararea fiecarui produs de pe magazinul online contribuiti la construirea Asezamantului Social-Educational:”Sfantul Efrem cel Nou”

UNDE AJUNGE PROFITUL OBTINUT?

Asezamantul Social-Educational „Sfantul Efrem cel Nou”, din satul Oneaga,Judetul Botosani va fi destinat copiilor orfani,parasiti de parinti sau salvati de la avort.In acest spatiu dorim sa asiguram conditii optime de vIetuire si educare in spiritul moralei crestin-ortodoxe si formarii profesionale pentru minim 50 de copii.

CE VA OFERIM?
-pentru fiecare afiliat va primi simbolic din partea organizatiei bratara:”Impreuna pentru cei mici”

-pentru fiecare afiliat care realizeaza vanzari mai mari de 10.000 de lei/luna va primi diploma aurie gravata cu titlul:”Nihil Sine Deo” (nimic fara Dumnezeu).

• Detalii despre ONG le gasiti pe : http://www.salveazaoinima.wordpress.com – See more at: http://www.2parale.ro/campaigns/salveazaoinima-ro#sthash.js0D9s07.dpuf

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: