Evenimente

Luni 16 decembrie 2013 ora 18:00 la Biserica „Sfanta Treime” din Botosani are loc concertul caritabil “”Hristos se naste, Slaviti-L””!.Concert de colinde sustinut de Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” din Suceava,Dirijor Maxemiuc Petru. Parteneri ai acestui eveniment sunt Parohia „Sfanta Treime” Botosani si Asociatia “”Salveaza o inima””. Sunt așteptați toți botoșănenii dornici să ajute cu hăinuțe, rechizite, cărți,fructe,alimente dulciuri pentru 24 de copii proveniti din familii cu probleme psiho-socio-economice. Copii au varste cuprinse intre 6-12 ani.

Este un prilej bun pentru părinți să le arate copiilor ce înseamnă altruismul. Orice carte, rechizite școlară,hăinuţe,alimente sau fructe inseamna un zâmbet în plus pentru cei care așteaptă Crăciunul constrânși de lipsuri.

Va asteptam cu drag!!

afis eveniment 16 decembrie

Vă invităm, cu mare drag, să petreceți pe data de Marți 09 Iulie 2013 începând cu ora 17.00 o seară specială, sub numele “ Dăruieşte inimioară pentru Niki”, alături de reprezentanții Restaurantului Jubile și ai Asociației “Salvează o inimă”.

Legătura pe care organizatorii și invitații acestei seri doresc să o arate micuței Nicol Șalvari va fi cu atât mai puternică cu cât fondurile strânse din vânzarea biletelor o vor ajuta să meargă în Spania pentru finalizarea tratamentului de vindecare a malformației de care suferă la inimă.

Evenimentul va fi organizat în cadrul Restaurantului Jubile Primaverii Str. Amiral Constantin Balescu, nr.3, Bucuresti
evenimente@jubile.ro 0749.900.999 . Tinuta smart casual.

Rezervările se pot face online pe http://www.jubile.ro/ sau telefonic la numerele de telefon  0749.900.999

Vă aşteptăm cu drag!
Biletul de intrare este în valoare de 99 lei

Vă dorim o seară specială!

4x6

Miercuri  3 aprilie 2013 orele 19:00 avem onoarea sa va invitam la cel mai frumos eveniment caritabil al anului organizat de Asociatia „Salveaza o inima” in parteneriat cu Restaurantul Elisabeta din Bucuresti.Avand ca invitat de onoare: Paula Seling .Pretul pentru acest eveniment este de 99 lei.In cadrul evenimentului se va licita si tablouri oferite de Mia”s Cildren.

Rezervarile se fac doar prin apel telefonic oferit pe afisul evenimentului.

Newsletter Viata pentru viitor_catalin 

Asociația „Salvează o inimă” în parteneriat cu Parohia „Intrarea Maicii Domnului in Biserica-Vovidenia vă invită Duminica 21 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Vovidenia-Botosani la concertul caritabil: „Urcuș spre Înviere”,avându-i ca invitați Grupul Psaltic „Filotheos” al Seminarului Teologic Liceal Sfantul”Gheorghe”Botosani .Fondurile strânse vor fi donate copilului Tilica Dorin  (4 ani și 6 luni).

Vă așteptăm cu toată dragostea

afis bt.

Asociația „Salvează o inimă” în parteneriat cu A.S.C.O.R Suceava vă invită marți 23 aprilie 2013 ora 17:00 la Biserica Sfântul Dumitru din Suceava la concertul caritabil: „Urcuș spre Înviere”,avându-i ca invitați Grupul Psaltic „Macarie Ieromonahul” .Fondurile strânse vor fi donate copilului Albert Pușcașu  (4 ani și 6 luni).Bănuți necesari tratamentului pentru recuperarea copilului care sunt foarte costisitoare.

afis 2

Vă așteptăm cu toată dragostea

Duminica 16 decembrie 2012 ora 14:30 la Teatrul Mihai Eminescu are loc concertul caritabil “”Vin colindatori””.Concert de colinde sustinut de Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei “”Sf.Ioan Cucuzel””,Dirijor Gabriel Corolea.In deschiderea evenimentului va concerta Corul “”Sf.Stelian””-A.T.O.R Botosani.Parteneri a acestui eveniment sunt :Mitropolia Moldovei si Bucovinei si Asociatia “”Salveaza o inima””.Sponsori oficiali ai evenimentului sunt Teatrul Mihai Eminescu si Salonul Nicole din Botosani.Va asteptam cu drag!!

aFIS-2nnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Asociatia “”Salveaza o inima””si A.S.C.O.R Suceava au deosebita placere de a va invita la concertul caritabil “”Lumina din lumina”” sustinut de Grupul Psaltic “”Macarie Ieromonahul”” ,eveniment care va avea loc Duminica 2 decembrie 2012 ora 16:00 la Biserica Sfantul Dumitru din Suceava -centru
Fondurile stranse vor fi donate micutei Leontina Nicoleta Calin ,banuti necesari pentru operatia de retinopatie de prematuritate.

tnnnnnnnnnn

Dupa crearea blogului umanitar Sebastian Colgiu si mediatizarea cazului pe data de 17. decembrie 2011 am organizat impreuna cu Asociatia Auto Sport Event concertul Caritabil “”Ajuta-l sa-l vada pe Mos Craciun!”” Noi am contribuit atunci prin proiectul umanitar “”Sa fim oameni… “”cu prezentarea cazului celor de la Pantocrator.ro si Asociatiei “”Auto Sport Event.””

hhhhhhhhhhhhhhh

Campania pentru el continua am reusit pentru el doar sa organizam un concert de colinde în Municipiu Botosani la Teatrul Mihai Eminescu avand ca invitati Corul Sfantul Stelian-A.T.O.R. Botosani si corul Misionar al Mitropoliei Moldovei si Bucovinei “”Sfantul Ioan Cucuzel””-Iasi.Acest eveniment a fost realizat pentru David Irimescu la cererea noastra.In cadrul proiectului umanitar “Sa fim oameni” a fost inaintat dosarul medical .

Concertul a avut loc pe data de 11 Decembrie 2011. la Teatrul Mihai Eminescu

317280_297179940303666_100000349874566_1012989_615750166_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: